Belcando SP Kuřecí
Kód: 512205 513205 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Kuřecí maso a vnitřnosti vařené v pomalu taženém masovém vývaru bez přísad a doplňků si váš pes jednoduše zamiluje. Ideální zdroj proteinu při eliminační dietě či potravinové intoleranci. Lehké kuřecí ideální při dietě Hlavní roli v této receptuře hraje čerstvé kuřecí maso z čisté svaloviny doplněné o mix vybraných kuřecích vnitřností. Společně s masovým vývarem jsou jediným zdrojem proteinů (SP: single protein), takže jednoduše poznáte, zda právě kuřecí maso vašemu psovi vyhovuje. Je lehce stravitelné s minimem tuku, zároveň obsahuje špičkový protein a vitamíny skupiny A a B, které čtyřnohým parťákům posílí nervy i celkovou imunitu. Konzervy Belcando SP Kuřecí chutnají a nezatíží Čerstvé kuřecí maso z čisté svaloviny, srdce, játra, žaludky a plíce jako jediný zdroj živočišných bílkovin. Vhodné pro BARF. Ještě chutnější v kombinaci s bezobilnými doplňkovými granulemi Belcando Mix it GF. Zcela přírodní, bez chemických konzervantů, barviv i umělých dochucovadel. Poctivá kombinace kuřecího masa, vnitřností a masového vývaru v konzervách pro psy Belcando potěší lehkostí i maximem živin všechny psí masožravce. Doporučujeme pro: Štěňata, dospělé psy a seniory plemen všech velikostí Psy s citlivým zažíváním a alergiemiDávkování:Váha psaDenní krmná dávka3 - 5 kg80 -100 g5 -10 kg100 - 160 g10 - 15 kg160 - 240 g15 - 20 kg240 - 300 g20 - 25 kg300 - 360 g25 - 30 kg360 - 440 gKuřecí maso, srdce, játra, žaludek, krk (73 %), kuřecí vývar (27 %)Analytické složky:Hrubý protein 11,0 %, hrubý tuk 6,0 %, hrubý popel 2,0 %, hrubá vláknina 0,4 %,vlhkost 78,0 %Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervy pro psy |
---|---|
Speciální vlastnosti: | Grain free / Bez obilovin, Bez kukuřice, Hypoalergenní, Bez sóji, Bez mléčných produktů, Bez lepku, |
Velikost plemene: | Mini, Malé, Střední, Velké, Obří, Maxi, |
Stáří psa: | Junior / Štěně, Adult / Dospělý, Senior, |
Druh masa: | Kuřecí maso, |
Výrobce: | Belcando, |
Doplňkové krmivo pro: | Psy, |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář